Vilka produkter fungerar mot coronavirus?

Än finns inget vaccin mot corona men det kan finnas andra produkter mot coronavirus. Du kan kämpa mot denna pandemi med några mycket enkla medel. Det är viktigt att tvätta händerna.

Många glömmer att tvätta händerna!

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Många väljer att köpa hem antibakteriell tvål. Tvålen måste få verka länge.

För bäst resultat kan man kombinera antibakteriell tvål med en liknande spray. Tvätta händerna i 20 sekunder. Sedan sköljer du av händerna. Då behöver du inte tänka på handsprit.

Det hjälper inte om du använder smutsiga handdukar, använd rena istället. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Nu vet man att coronavirus även kan finnas på jobbet

Rengör mer än bara händerna. Virus sprids lätt till våra dörrhandtag. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Det räcker inte bara med en natt. Med en antibakteriell spray för ytdesinfektion kan du ta hand om alla ytor som du kommer i kontakt med. Det är lätt.

smitta

Den kan du behandla ytor med. Det går bra att använda en säker spray som är bakteriedödande på allt från frukt till mjölkpaket. Det är en bra produkter mot coronavirus.

Tänk efter före

Ät gärna lite C-vitamin i förebyggande syfte. Är billigare i pulverform.
Något gram om dagen räcker. Medlet börjar dock verka tidigare. Vissa säger helt andra mått.

I USA säljer man kolloidalt silver som kosttillskott. ytdesinfektion plus Man vet inte om det fungerar. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
Spraya kolloidalt silver på saker som du köpt hem. Viruset dör. De som köper IONplus tycker att det fungerar.

Det går inte en dag utan att Anders Tegnell syns i TV. Skolorna kan inte följa alla rekommendationer. Det är bäst om du kan hosta i armhålan.
Coronaviruset kan leva upp till 3 dygn på ytor, där det hamnar när man stöter mot något. Detta råd gav Anders Tegnell redan under svininfluensan för 10 år sedan. Bruka ditt förnuft. Var kritiskt till tips och råd. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Du kan läsa mer på https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/.

Många rekommenderar handskar som produkter mot coronavirus. Handskarna är bra att ha och dessa kan du till exempel använda då du går och handlar. Se till att handskarna som du köper är virustäta. Peta inte dig själv i ansiktet med handskarna på. Då gör den ingen nytta eftersom coronavirus kan ta sig in i din kropp på detta vis.

Skyddet som du använder måste ha rätt säkerhetsklass. Enklare skydd har inte rätt motståndskraft mot coronavirus. De har ingen verkan alls.

Var försiktig med hur du använder dina händer i dessa tider. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Komplettera bara med att tvätta händerna.