Nu kan du äntligen få bort svettlukt från kläder på ett enkelt sätt.

Alla kläder kan ju inte tvättas i tvättmaskin. Det finns också kläder som trots att de går igenom tvättmaskinen luktar svett. Att få bort svettlukt från kläder kan därför kräva okonventionella metoder.

Luktborttagare är effektiv mot dålig lukt. Då behöver du inte köpa nya kläder varje gång. Du kan också behandla illaluktande skor på samma sätt.

Sportkläder och Svettluktsdödaren går hand i hand. Luktstopparen håller dålig lukt borta i upp till 12 timmar. Du hittar båda produkterna hos allt-fraktfritt.se.

få

Nu kan du få bort svettlukt från kläder lättare

Det finns fler än ett sätt att få bort dålig lukt. En enkel metod är att använda en spray som Yocoair. Sprayen kommer åt på många av de mest svåråtkomliga platserna.

Du kan ta med den vart som helst. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

LUKTAR det SVETT eller inte?

Frågan kanske verkar löjlig, fotsvett och annan svett känner man ju igen. Men alla lukter är inte svett. Om materialet i din sportutrustning och kläder har börjat ruttna så kanske du får bort lukten med en luktstoppande spray men materialet kommer ju inte att repareras av den.

Det finns sprayer som inte är bra för dina kläder. Tänk på det. Du vill inte skada dina kläder bara för att du vill få bort dålig lukt. Var alltså noga med att undersöka om det verkligen är tal om svett och lukt som har uppstått då du har svettats i kläderna.

Att tvätta fel är inte bra

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Kläder av syntetiska material är ett exempel. De luktar hur man än gör. Du måste tvätta materialet på rätt sätt.

Ta reda på när du ska använda sköljmedel och när detta inte kommer att vara en fördel. ta dän kattkiss doft
Du kan sköta om dina kläder bättre i takt med att du lär dig mer. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

Ibland kan det faktiskt vara så att en spray fungerar bättre. Du kan använda den direkt. Prova att ha med den i bilen.