Här kan du köpa handsprit på apoteket om desinfektionssprit är slut

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Handsprit på apoteket ska inte vara ditt förstahandsval. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Hansprit biter ju inte på coronaviruset.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Den handsprit apoteket har att erbjuda är inget vidare. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

antibakteriell

På senare tid har det tagits fram tvålar som är mycket effektiva mot både bakterier och virus. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Man kan ju tycka att det är konstigt att folk köper handsprit i tron att det skyddar. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Bor du i singelhushåll så är du mindre utsatt. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

I hem där det finns barn är det inte lika självklart. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Man måste vara försiktig. Lär barnen att tvätta händerna.

Försök att byta kläder så ofta det går. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. Kläderna är nog inte smittade då. Kläder som kan ha smitta kan behandlas med bakteriedödande spray eller kolloidalt silver då de inte tvättas i maskin.

När sprayen har torkat kan den ätas, därför kan den användas på livsmedel. Sprayen övervinner alla virus. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Viruset kan fastna på matkassar.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Se till att du inte får slut på handtvål. Tänk inte bara på badrummet. Ha det i köket också. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.