Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Säg ajöss till dålig lukt.

luktborttagare

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Det finns ett bäst före datum för allt. Det gäller även skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så kan du ta bort dålig lukt med spray mot svettlukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer att hålla skorna i trim.

Spraya direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Mer behövs inte. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Om lukten fortfarande är kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Använd nya strumpor varje dag. deo mot kraftiga svettningar Andra kan byta flera gånger om dagen. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Även fötterna måste tas om hand. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.