Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Det gäller även produkter som alkohol. Allt är mycket dyrare nu på grund av corona. coronaviruset.

De kunder som valt att handla hos allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har fått sina varor direkt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Till detta C-vitamin som pulver, mycket billigare än vitamintabletter.

Helt osynliga i sökmotorerna. Sökmotorerna väljer att lista annonser och Youtubefilmer istället.

handdesinfektion

Apoteken har inga produkter i lager just nu. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Man kan fortfarande bli smittad.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. De sålde slut fort. För tillfället kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De blir förbjudna när viruset försvinner.

Kanske blir sjukhusen överfulla av patienter med hudproblem. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Du hittar allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Företaget desinfektionsfabriken.com har rengöringsmedel för alla behov.com. Butiken är öppen för alla men främst för andra företag.

Du kan köpa desinfektionsmedel som kan blandas ut med vatten. Det sänker priset.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

Städbolag kan få ett lägre pris per flaska genom att köpa andra koncentrat som kan spädas ut.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Företaget levererar sedan 2008 koncentrat för tillverkare av desinfektionsmedel och säljer också tomflaskor till småföretag. Likaså doseringspumpar, sprayers etc.

Sortimentet kan snabbt bytas ut när det behövs. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Företaget har slutat att göra pumpar och säljer rengöringsmedel istället.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

Men om många företagskunder skulle upptäcka företaget på samma gång kommer de att gå slut på tomflaskor. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Det kan du spara mycket pengar på.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Stora hinkar kan användas som desinfektionsbad. handsprit Det går utmärkt att rengöra visir och skyddsglasögon i det också.

Man har tagit fram en ny spray. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Städbolag och vårdinrättningar rusar till desinfektionsfabriken.com för att beställa.

Utbudet passar bra för coronaviruset.info och därifrån kommer en del besökare, säger Gert Strand.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.