Bjud på sockerdricka då det blir dags för släktkalas

Det är vanligt med barn på familjedagar. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

billig

Sockerdricka är en mycket populär läsk. Kanske den svenskast av alla drycker. Den läsk som finns att köpa idag har inte riktigt samma smak som den klassiska.

Vuxna som barn gillar den. Den är enkel att tycka om. Men kanske blir det lite för sött om du köper på flaska. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Nu kan du göra egen sockerdricka. Den rätta smaken är vad som behövs. Så kan du smaksätta. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Sockerdricka smakar päron och citron. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

Läsken får inte ta över när du gör bål. Då kan du skala ner på koncentratet. Det resterande är inga konstigheter. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Dricker du mycket mineralvatten?

Att minska sockerkonsumtionen verkar vara synonymt med att sluta att dricka sockerdricka. Men så måste det inte vara.

Om det är smaken du gillar så bör du satsa på ett koncentrat som Aromhuset, som har 80% mindre socker än i köpta läskedrycker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Smaksatt mineralvatten är inte farligt. sodastream smaker Socker är inte heller farligt. Det beror på hur du konsumerar det. Den som inte äter socker på ett tag upplever starkare smaker och kan på så vis uppskatta smakessenserna.

Servera snyggt

Det handlar om hur du lägger upp det. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Det kan smaka bra ändå. Använd de fina glasen.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Prova dig fram. Krydda gärna till det.

Toppa med en bit citron. Du kan lägga i lite limeblad eller kanske gurkskivor. Det kommer att kännas fräscht.