Bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus?

Många känner att de behöver läsa på för att lära sig mer om vad de ska göra när nya pandemier blossar upp i samhället. Sverige och England valde en likartad väg där man försökte att undvika karantän. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Coronavirus finns överallt

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. Det är inte bara de som har influensa symtom som kan vara sjuka. Skolbarn kan verka friska men de kan vara smittade ändå.

Om du vill undvika coronavirus måste du tänka till. Du behöver se till att jobba med handdesinfektion såväl som med ytdesinfektion. Det räcker oftast med att köpa en bra handtvål.

Använd inte handsprit för det finns hundratals virus den inte kan döda. Handsprit hjälper inte mot influensavirus och förkylningsvirus. Hudens naturliga barriär försvinner om du spritar händer ofta, det betyder att viruset har fritt fram.

Då är du ett lätt byte för olika infektionssjukdomar och du riskerar även att få det nya coronaviruset. Det finns andra desinfektionslösningar som fungerar bättre.

Oftast räcker det med en bakteriedödande tvål. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Lär barn hur handtvätt ska gå till för att vara effektiv som virusskydd. Det är viktigt att köpa rätt tvål. Du ska inte välja handsprit om du vill mota bort coronavirus!

Det går att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus men du måste göra på rätt sätt.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Om du är rädd kanske du inte fattar de mest genomtänkta besluten. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Börja alltså med att tänka positivt och slå bort rädslor för att få ett bättre immunförsvar och därmed ett bättre virusskydd. Det är viktigt att äta rätt. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Du får inte glömma vitamin C. Det är lätt hänt att man glömmer det. Ester-C tabletter är bra att äta men motsvarande preparat finns även i pulverform. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

Läkare Annika Dahlkvist brukar ofta tipsa om kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver 15 ml kan spyas på olika föremål. Bästa märket är IONplus.

Ytdesinfektion håller dina öppna ytor rena och fria från virus

Ytdesinfektion fungerar mot det mesta. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Därför väljer många att ställa ut sina plastföremål. Du kan förkorta väntetiden med hjälp av sprayen.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Stoppa Coronaviruset Om du har ett bättre immunförsvar än andra så är du mer motståndskraftig mot sjukdomar och virus. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Hela Europa har brist på läkemedel. Det kan vara mycket svårt att få tag på ytdesinfektion eller andra rengöringsmedel. E-handlare är prisade i dessa tider.se och köpapris.se.