Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. Handsprit hjälper inte mot corona. En bra handtvål är allt du behöver. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Du måste ändå tvätta händerna. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Alla virus dör ut. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Nu är det ett allvarligt läge. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Om du går ut så ska du använda handskar. Särskilt när det gäller corona.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Sprayen kommer åt överallt. Använd produkten där du tycker att det behövs.

influensa

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Det är bara att spraya på handtaget innan du öppnar dörren.

Överdriv inte

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Du kan köpa produkterna online.