Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Jordgubbe.

Jordgubb e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-vätska

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Jordgubbe smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Jordgubb förväntas eftersom en testpanel bedömer smaken av Jordgubbar som nyss plockats som riktigt smaklig. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en omtyckt vara.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara säljs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.