Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med arom av Tropisk frukt för e-ciggen

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-juice med arom av Tropisk fruktmix lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Denna Tropisk fruktmix FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Tropisk fruktblandning med ananas är hur Tropisk frukt smakar. Svensk kvalitet baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Flavours för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken och aromer för kunder.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Vejpare tycker om den fina nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Aromer för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.