Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Lakrits explosion.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Lakrits explosion FillUp e-juice.se.

vejp

Den juice man röker i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man tillverkar e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Lakrits explosion smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-cigg för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Lakritsexplosion förväntas bli aktuell då den har en ädel arom av Smakexplosion av det godaste i lakritssmaken och i enorm mängd. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

Smaker för e-vätska har vi tillverkat åt ett bolag i UK i flera år redan. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

elcigg

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.