Smultronvatten som får barnasinnet att vakna till liv

Smultron är en av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten. Framgången fortsätter för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och utbudet växer. Bortsett från de tre senaste vattenaromerna tillkommer också två nya smaker för grädde. Att Strands smaktillsättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkert till framgångarna, men det råder ingen tvekan om att smakerna är värda all uppmärksamhet.

bubbelvatten smakersodastreamersodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Aromhusets smultron för en åter till barndomens sena somrar. Man promenerade ut i skogsbrynen eller till vägkanterna för att samla på sig dessa naturens smågodis. Traditionen bjöd att man skulle trä de smultronen på strån, men ofta hann de inte så långt utan åkte ned i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som ser ut som mindre jordgubbar, har en mycket ljuv och len smak som framför allt gillas av barn. Därmed inte nämnt att smultron inte skulle attrahera vuxnas entusiasm, en mer uppenbar smak av sommar, sol samt grönska får man leta efter.

Att dricka kolsyrat vatten med arom ersätter normalt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten allt mer. Varför intaga trist när man kan dricka skoj? De smaksatta vattensorterna som finns ute i butikerna kostar multum om man jämför kranvattnet I hemmet, ändå går försäljningen glänsande! Kranvattnet är det hälsosammaste vatten man kan få tag på i Sverige, rent och uppfräschande samt kristallklart. För att pigga upp det lite gör man klokt i att skaffa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin är möjlig att få tag på för nedanför tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till flera liter. Ifall man sannerligen gillar kolsyrat vatten så är detta en klyftig satsning. Man får färskt kolsyrat vatten, med precis den kvantitet bubblor man önskar. Med Gert Strand ABs smaksättare får man därjämte precis den smak man vill, om det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller storfavoriten Citron. Hela 23 smaker finns inom Strands sortiment, alla med sin speciella smak och beundrarskara.

De övriga två nyheterna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ännu ett älskvärt, svenskt bär, och en aningen mer utmanande smaksättare för kolsyrat vatten.

En pava av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml, det är mindre flaskor det handlar om. Trots sin lilla storlek så räcker flaskan till att smaksätta hela 15 liter kolsyrat vatten så kostnaden per liter är minimal. Har man ingen kolsyremaskin är det möjligt att droppa de goda essenserna i smaklöst bubbelvatten om man vill.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med två ml som är lagom till 1 liter vatten. Man kan också använda sig av den medföljande pipetten som är särskilt funktionell när man vill dosera mindre mängder vatten.

För att köpa Aromhusets Smultron, alternativt något övrigt ur Aromhusets upplaga så gör man det billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här listas samtliga smaker ur alla serier. Driver man ett företag och vill köpa större flaskor finns några smaker att hitta i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig personligen en tjänst och smaka Aromhusets bordsvattenarom med smak av Smultron, slut ögonen och dröm dig tillbaka till barndomens somrar och alla små smultronställen de bestod av.