Smaksätt vattnet tillsammans med melon

Melon är en söt, exotisk smak som tilltalar de allra flesta. Den är nu en av sex utvalda smaker ur Aromhusets utbud av aromer för kolsyrat vatten som säljs i större pumpflaska, ämnad åt vattenautomater ute på arbetsplatser. En flaska räcker till 58 liter vatten och med det nya pumpsystemet är det lätt att mäta upp.

Gert Strand AB har med sitt varumärke Aromhuset sålt aromer för kolsyrat vatten med markant framgång. Det finns 16 smaker i utbudet av 30 ml flaskor, alla med samma hälsosamma krav på inget socker alternativt sötningsmedel samtidigt som kraven på själva smakerna har varit oerhört höga. Resultatet blev smakrika aromer med enorm smakvariation och möjligheter att kombinera i det oändliga eftersom samtliga smaker kan blandas med varandra. Aromerna blandas med kolsyrat vatten, antingen färdigköpt alternativt hemkolsyrat med en Sodastream el dyl. Succén har varit ett faktum då aromerna har kunnat drickas av allting från barn till diabetiker och bantare – utan minsta dåliga bieffekt som sockerchockar, hål i tänderna eller ökat kaloriintag.

Nu lanserar Aromhuset sex av de 16 smakerna i en större flaska, avsedd åt arbetsplatsernas vattentanker. Bland smakerna finns melon, en söt, pigg och exotisk smak som tilltalar de allra flesta. Den nya flaskan på 270 ml är utrustad med en smart pump vilket medför doseringen väldigt enkel. Till en typisk engångsmugg på 150 ml tar man ett pumptag arom och åt en halvlitersflaska tar man 3-4 pumptag. På så vis kan man välja ifall man vill svepa sitt vatten på stående fot, eller dosera i en större bägare och ta med sig bort till sin arbetsstation.

kolsyremaskin

Vattenautomaten på jobbet ger personalen möjlighet att stanna upp i någon minut och fylla på vattenreserven i kroppen som är så väldigt central för hälsan och – inte minst – prestationsförmågan. Har man en vattenautomat med kallt friskt vatten, en extra kran med kolsyrat vatten och nu också möjlighet att smaksätta detta vatten med Aromhusets hälsosamma smaker, så ökar chansen markant att ens anställda ska komma ihåg – och njuta av – att inta vatten kontinuerligt och på så sätt hålla skärpa, humör och välbefinnande vid god vigör. Jämför det med att gå och hälla upp lite halvljummet vatten från en oinspirerande kökskran, då går man hellre rakt fram till kaffemaskinen.

Kaffe har negativ effekt på vattennivån i kroppen då det är vätskedrivande. Man dricker ofta kaffe därför att kvickna till under arbetsdagen, men antagligen är det helt enkelt ett tecken på vattenbrist när man börjar känna sig slö. Att dricka kaffe när kroppen behöver vatten ger i längden motsatt effekt, så samtliga arbetsgivare gör rätt i att uppmuntra sin personal till ett ökat och regelbundet intag av vanligt vatten. Ett effektivt sätt att göra detta på är att erbjuda dem gott vatten med både kolsyra samt smak. Det är en liten investering som ger omedelbart och smakligt resultat.

Säljare för Aromhusets produkter, Thomas Ström, menar att man genom att ha en flaska av Aromhusets goda Melon stående vid vattenautomaten garanterat gör det till ett nöje för personalen att gå dit med jämna mellanrum för en välbehövd liten uppfriskning.