Smaksätt ditt kolsyrade vatten hemifrån

Kraven ökar på dricksvatten

Vi är inte fullt nöjda med kranvattnet vilket märks klart på den enorma konsumtion av kolsyrat vatten. Samtidigt kräver vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så tufft att stå emot alla lockande alternativ.

smaksatt mineralvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och folk släpar tunga 2-literflaskor till och från butikerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att förädla munnen med mellan tuggorna och äger de fräsch smak av någon god frukt alternativt goda bär så är det hela självfallet ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man helst undviker att föda sina barn med, och sig själv också för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett förträffligt alternativ!

Med hjälp av en kolsyremaskin spar man både slantar samt energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmabruk så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet ganska mycket. Själva kolsyremaskinen kan man påträffa för så lite som 600 kronor, men de kan även kosta några tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man stora mängder kolsyrat vatten tjänas dessa pengar in ganska fort och kolsyrepatronerna är inte speciellt kostsamma.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att smaksätta sitt kolsyrade vatten är det allra ultimata alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, utan socker och sötningsmedel samt onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer är tillräckligt för att skänka smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är nog för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns dessutom i generösa 270 ml-flaskor.

Det är mycket enkelt att portionera aromerna med hjälp av de små flaskornas korkar, dessutom tar de upp så lite utrymme i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med fördel även blandas för att ta fram nya kombinationer som är lämpade perfekt för varje persons unika smakspektrum.

Barnen tycker att kolsyrat vatten är festligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och smak av någon mumsig frukt såsom banan, jordgubbe eller smultron. Som ett alternativ till saft samt läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utmärkt – för stora som små.

Enorma framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som ligger bakom Aromhusets populära produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och bildades år 1974. Utöver bordsvattenaromer producerar Gert Strand AB en lång rad övriga essenser, frukt- och ört oljor, smaker samt aromer för matindustrin över hela världen. Eftersom det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer ökat och lett till stora framgångar.

Man kan kolla in hela Gert Strand AB:s utbud på www.allt-fraktfritt.se, här kan man även köpa på sig samtliga de bordsvattenaromer man anser verkar mumsiga, utan att betala för frakten!