Smaksätt ditt bordvatten med Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av 3 nykomlingar i det rika utbudet av smaker för bubbelvatten, framställt av Gert Strand AB.

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerläskvichyvattenmineralvatten

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige och utomlands. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax intill Malmö i Skåne, har med Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt läsk, haft stora framgångar – inte minst bland folk som önskar sänka ned på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, inklusive den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för ett litet antal läskkoncentrat som innehåller ungefär 20 % socker mot vanlig läsk, är totalt fria från både kolhydrater samt kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan samt är inte farliga för vikten på något vis. Istället skänker de fantastisk smak åt vatten, fika och grädde/yoghurt/glass.

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att ha i sitt hemkolsyrade vatten, många använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att göra gott bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på klara bubblor. Med Aromhusets smaker får man därjämte precis den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går också bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som är djup rotad i svenska hjärtan. Dessa röda små bär som är så goda att mumsa i sig under skogspromenaden frambringar nostalgi i många av oss. Lingonsmaken är fantastisk i vatten, inte för söt samt mjuk, men heller inte sur alternativt besk, utan precis passande samt en smak som älskas av alla från 0-110 år.

Alla Aromhusets smaker går dessutom att blanda med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå väl förbund med t ex citron alternativt blåbär – smaker som redan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är väldigt flexibla, de går både att kyla ned samt hetta opp så man kan använda de där i bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt samt en massa annat. Blott fantasin sätter gränserna. Medans vispgräddearomerna är starkare i smak och skänker kulör till grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och totalt fria från färg. Detta gör att de känns naturliga för den som vill använda de där till saker som just yoghurt samt isglass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska dosera Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med alla andra bordsvattenaromer. Ett par ml arom är lagom för en liter vatten, en praktisk doseringspipett medföljer vid varje förvärv. Man kan oxå dosera med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den opp till kanten. Varje butelj innehåller 32 ml arom som räcker till 16 liter vatten om man doserar enligt anvisningar.

Mer information om Gert Strand AB, Aromhuset och alla smaker för kaffe, vatten samt grädde finns att få på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att anskaffa på www.allt-fraktfritt.com, absolut som alla andra smaker ur sortimentet.