Så lätt lyckas ni med din att sluta röka

När ni väl har bestämt dej för att det är slut med rökeriet så gäller det att finna en prima metod för rökavvänjning som passar dig. Just nu finns det åtskilliga sluta röka råd därute. Här listar vi ett litet antal grejer du kan fundera på för att få det att kännas lättare.

e

Men innan ni anmäler dig till en massa kurser måste man ta reda på vad du verkligen önskar. Var ärlig har du beslutat sig? Om du ej är säker så finns det noll anledning till att satsa på rökavvänjning medicin samt annat som ej kommer att göra någon skillnad förrän du verkligen är med på noterna.

att sluta röka med hjälp av e-cigg som är utan nikotin

Med en el-cigarett går det lätt. Med en e-cigg kan ni röka utan att röka. Sverige säljer ej de med nikotin, därför är det bra att använda tuggummi också. Kombinationen kan bli mycket god då man fortsatt har feelingen av att vi blossar fast i praktiken faktiskt inte gör det.

En el-cigg kan du använda överallt. Med en e–cigg är det bara att ånga på var man än är.

Om du har beroendemekanismer

Det finns åtskilliga rökavvänjningsläkemedel att välja från nu för tiden. Man bör välja den behandlingsmetod som passar dej. Det här är något som du borde rådgöra med en läkare om. I tuffa perioder kan det vara prima att ha en coach.

Hypnos som en behandlingsmetod för att bli av med rökbegäret aromer och essenser

Man nyttjar hypnos som nikotinavärjningsmetod numera. Med hypnos går du till botten med ditt begär. Det finns många olika metoder att välja bland.

Använd emellertid blott professionella hypnotisörer. Se upp för de oseriösa aktörerna.

För den som önskar få sluta röka förslag är internet en fin plattform

Flera sluta röka råd är helt kostnadsfria. Du kan till exempel ta del av trådar i diskussionsforum där människor som har lyckats med att sluta röka berättar om hur de gjorde. Man kan fråga andra om dom använde e-cigg.