Så gör du lätt din slush med hjälp av en slushmugg

När det är sommar vill vi ständigt ha någonting svalkande att dricka En slush kan vara precis det som gör att man får färsk vällust och kraft igen, men det är ju inte ständigt som man har lust att fara till ett kafé med stor slush maskin för att få drycken. Istället så kan man bringa en egen slush mugg som i grund och botten fungerar väldigt likt en slushmaskin.

recept

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du blott har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du också bringa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se samt Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du inte krångliga slush recept. Det är enbart att mixa ihop i enlighet med instruktionerna och efteråt ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på otaliga sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får starta om från början. Det kan nämligen vara smart att ha åtskilliga slush muggar så att man kan bjuda vänner samt familj på slush utan att ha en verklig slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att funka. Vet man icke detta och lägger slushmuggen ned under infrysningen kan man ana att muggen inte funkar.

Så smakligt med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att blanda egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns intet som hindrar att man lägger till ingredienser som exempelvis små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna dricka slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det inte kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ned till korrekt konsistens före man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är betydande och det är följaktligen som massor föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra bägare som är till för att framställa den finfördelade isen så kan man få samma effekt och smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det blott blir en mugg men det här kan även ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart göra slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en förfriskning som gör sig bäst under sommaren. slush drink. Det är ju då som det blir så varmt att man behöver något iskallt samt läskande för att fortsatt kunna tänka på vanligt vis.