Oavsett diet så kan du nu dricka gott bordsvatten

Sockerfria dieter populärare än någonsin

I enlighet med en del dieter så är sockerintag totalt uteslutet eller att det åtminstone finns en rekommendation om att minska kraftigt på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har haft enormt genomslag de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa ersätter sockret med sötningsmedel som Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli omgående oerhört begränsat, visst blir maten även begränsad, men nya recept utvecklas hela tiden och idag finns det recept gällande allt från pannkakor till bröd samt tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man dricka med gott samvete ifall man går på en diet som inte tillåter socker? Inte juice, inte läsk (frånsett light givetvis), inte saft…

Vatten är, som vi alla känner till, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – förutom det man får i sig genom maten.

kolsyremaskin

Svenskt kranvatten – nyttigaste drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt annat vatten när det gäller vilket som är mest sunt att dricka. Vi har verkligen tur att ha så okomplicerad tillgång till rent vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta dock inte tillgång till omedelbart ur kranen, trots att kolsyrekranar installeras i allt fler hem för varje år som går. Kolsyrat vatten får de flesta inhandla från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin hemma vill säga.

Kolsyrat vatten ger sund känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att intaga oavsett vilken diet man går på, kolsyran medför inga kalorier och därför heller inga kolhydrater. Att dricka kolsyrat vatten skänker ofta en mycket festligare känsla än att dricka slätt vatten, därtill är känslan av de krispiga bubblorna i mun och svalg skönt uppfriskande. Många tycker också att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen ifall man ätit en aning för mycket, så i samband med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som fartfyllt blev omfattande uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten och Loka, smaksatta med friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet består av inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att intaga, de har bara en ringa smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten i hemmet, så kan man sätta smak på det med någon av Aromhusets 22 enastående smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker alla spektrum. Traditionell, frisk Citron, mjuk Banan, uppfriskande Pepparmint alternativt exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan också köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhusets framgångsrika bordsvattenaromer. De vida smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som följer en sträng diet kan med gott samvete njuta av läcker dryck tack vare dessa produkter. Det är inte bara bantare som gagnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan alla som värdesätter ett sunt leverne utan socker samt onödiga tillsatser.

Köp dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.