Nu kan du hämta gratis etiketter på internet till ditt hemgjorda vin.

Det är pricken över i med egna attraktiva vinetiketter. På Internet väljer du bland de gratis etiketter som finns och sedan enkelt skriver ut den. gratis etiketter Snygga proffsiga vinetiketter höjer direkt båda syn- och smakupplevelse. En påtejpad tradig bit maskeringstejp med datumangivelse imponerar inte på dina vänner.

etikett

De gratis etiketter vi skriver om här är snygga samt proffsiga etiketter.

Du kommer antagligen att bli imponerad av att se urvalet av etiketter som finns helt gratis på gratisetiketter, vinetiketter eller freelabelmaker.

Vi har missat att tala om att det finns snygga öletiketter också. Vill du ha väldigt personliga etiketter finns det mallar att kompettera med helt egen text.

Även om man granskar dina gratis etiketter noggrant och ser att de inte kommer från ett tryckeri, ger de ett tillräckligt proffsigt intryck. Vill du ha bättre ordning och snyggare samt proffsigare i din vinkällare bör du använda personliga etiketter.

Det är verkligen inte knepigt att fixa en egen utformning åt dina vinflaskors etiketter.

Kan inte bli lättare,på gratis etiketter är jobbet redan gjort. Alla vanliga etiketter har redan en snygg design. Bara lite jobb återstår. etiketterna är förberedda med fält som ska fyllas i med information om ditt vin. Efter detta är det fritt fram att bestämma färg och välja olika dekorationer för att ge dem dem en personlig “touch”.

Nyfiken på resulatet? Dags att skriva ut. Ett proffsigt intryck får du om du skriver ut dina etiketter på självhäftande papper, bara att klistra på.

Eller på gummerat etikettepapper som har klister på en sidan som man fuktar med en svamp.
Båda sorterna papper finns på nätet på allt-fraktfritt, hembryggning och prisad.

Varja papper har markeringar var det är bäst att skära eller klippa ut etiketterna.

Inget kul alls att ge bort ditt hemmagjorda vin till dina vänner om det inte har snygga etiketter. Bra tips här
Det är alltid kul att få en flaska vin som present men roligast om flaskan har en snygg etikett.

Samma flaskor kommer hela tiden återanvändas flera gånger.

Det är inga problem att ta bort etiketter från dina hemmagjorda viner. Helt vanligt vatten är allt som behövs. Flaskor du köpt på Systembolaget har gummerade etiketter som är lätta att få bort på detta sätt. Att ha ett snyggt helhetsintryck av ditt vin för att känna dig riktigt stolt.

En gammal eller rentav felaktig etikett ger fel signaler. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information