Msm pulver kan med överläge användas i ansiktet

Hur får man grann hud? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva professionell hjälp men om det mest är så att du stundtals får finnig hud eller att du har fläckiga partier som du vill hantera så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och dessutom behandla inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är rentav så att man kan få grann hud via att nyttja sig av msm pulver i ansiktet. Det här är ett pulver som består av ren biologisk svavel som kan läka uppretad hy, dämpa ärr från akne och även dämpa inflammation. Och det är inte besvärligt att vårda själv med msm pulver som man köper på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera för att sedan blanda med vatten eller med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver kosttillskott från allt-fraktfritt.se i förträffligt hälsokostburkHög kvalitet MSM Metylsulfonylmetan pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan inleda med att bilda en ansiktsmask som består av svavelpulver. Blanda omkring 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung och 1 sked kefir. Mixa och låt masken svälla till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. metylsulfonylmetan

Den här masken skänker åtskilliga fördelar. Bortsett från att du får en botande följd så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till förtjusande hy. Du kan använda samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Ibland så har man ju fullt okej hud men så dyker det upp en enträgen finne mitt på näsen eller kinden. I det här läget så kan man punkt-behandla med msm. Mixa ett kryddmått med lite vatten och blanda ordentligt så att det blir till en smet som du efteråt kan dutta på. Det här kan upprepas flertal gånger och du bör se effekt ganska snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hy därför att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan enkelt frambringa ditt eget ansiktsvatten genom att blanda en sked svavel msm med vatten och därpå hälla detta på flaska.

Viktigt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att vårda huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därjämte så ska du alltid se till att området som ska behandlas är fräscht och att dina händer är rena innan du börjar mixa samt behandla.

Man bör också låta svavelpulvret ha kontakt med huden i åtminstone fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska ge verkan.

Metylsulfonylmetan utvärtes

Förutom att du kan få finare och renare hud med msm pulver så kan detta vara något som hjälper dig med andra bekymmer. Vid solbränna så kan en msm blandning ge lindring och därutöver så kan man vårda svullnader samt smärta utvärtes med detta pulver.

Ett gott tips kan vara att addera lite pulver till den produkt som du ändå använder därför att vårda din hud med. Mixa inte direkt i burken utan enbart i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med blott en en aning mängd pulver kan man kvickt få bukt på stelhehet, träningsvärk och muskelinflammationer..