Med eterisk Olja då blir vardag till fest och man får mera inspiration i livet

Visst mår man bättre när det doftar gott? Tyvärr är det väl så att det inte alltid doftar så gott hemmavid.

lavendelolja

Om man istället vill ha en jämn och fin fördelning av goda dofter i hela hemmet med eterisk Olja från Crearome som inte bara är nyttiga hudvårsprudukter utan passar bra att göra doftljus av.

Ett karaktärsdrag som verkligen stämmer på eteriska oljor är “luftig och flyktig”. Det behövs oftast bara några droppar olja för att ett rum ska kännas helt annorlunda. Det går inte att jämföra dessa naturliga dofter med dofter från parfymer.

Väldoftande samt trygg eterisk Olja ifrån Crearome hudvård eller sajten allt-fraktfritt

Söker du möjligheter att göra egna säkra och bra hudvårdsprodukter baserade på eterisk Olja måste du kolla Crearome. Det här är företag som är väletablerade i Sverige och som är kända för ett erbjuda mycket god kvalitet.

En bra början kan vara att använda mandelolja som man blandar i någon doft som man gillar. På detta enkla sätt har man skapat en olja som lämpar sig utmärkt för massage i hemmet. Det är inte bara massagen utan kombinationen av god doft och massagen som ger ett utsökt välmående. Väl värt att tänka på är att eterisk Olja och dess dofter påverkar våra sinnen mycket starkt så försök alltid att anpassa rätt doft till rätt stund.

Viktigt att använda sig av dofter på ett mycket bra sätt samt att inte överdriva

Under senare år så har det kommit alltfler larm om folk som faktiskt inte mår bra av alltför starka dofter. Parfymer kan ha en mycket intensiv doft och då kan det vara stora fördelar med att använda eteriska oljor istället bara den används på rätt sätt. När det finns känsliga personer i ens omgivning så ska man tänka på att inte överdriva då detta kan leda till obehag.

En bra idé när man är nybörjare på doftljus kan vara att börja lite försiktigt. Kolla alltid med dina besökare om de kanske tycker att du har vant dig själv men har för starka dofter? Så gäller det bara att hitta rätt dosering. Har det råkat bli för starkt kan du bara vädra in frisk luft en stund.

Tänk på att dosera oljorna så att du och dina sinnen verkligen njuter och mår bra av dem. Det kan vara smart att ha lite olika dofter hemma så att man kan använda den som ger den effekt som man är ute efter. Läs mer på denna länk. Citron och mint bland många andra verkar uppfriskande och fräscht medan lavendel är mycket rogivande och avstressande.

Du kan hela tiden lära dig mer hur du påverkas mentalt av olika dofter. Att hela tiden prova nya dofter och testa vilka som passar just dig bäst. Med tanke på att det är så billigt med den här typen av doftsättning så kan man gott kosta på sig en eller två flaskor extra då man beställer.