Läs en Soda Stream review eller två och få hjälp med ditt inköp

Många ambitiösa Soda Stream review finns att upptäcka på internet. Allting från avancerade recensioner upplagda som filmklipp på youtube.com, till organiserade reviewcenters som pricerunner.se, alternativt på nätshoppar med bedömningsskala på varje produkt. En Soda Stream review är alltså en form av recension på Soda Streams produkter.

Det är klokt att titta på skilda produktrecensioner innan man bestämmer sig för ett inköp. Allihopa personer är inte ute efter detsamma, så genomgående reviews är bäst. Eventuellt är lågt pris viktigt för en människa medan förtjusande design är viktigare för en annan.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvattenaromerläskkoncentratmineralvattenvichyvattenbordsvatten

Soda Stream framställer både kolsyremaskiner, gaspatroner, PET-flaskor samt smakessenser för läsk – dvs allt man behöver för att framställa sina egna kolsyrade drycker.

När det handlar om Soda Streams smaker så har de en del på marknaden, de är söta samt gjorda för att producera läsk. Innehållsmässigt använder Soda Stream både sötningsmedel samt socker i de flesta av sina smaker, några har endast sötningsmedel.

Det finns så klart konkurrenter till Soda Stream, både vad gäller maskinerna, kolsyran samt smakerna. Wassermaxx från Aga tillverkar likvärdiga kolsyremaskiner som Soda Stream, men håller över lag snäppet lägre priser. Aga tävlar också när det gäller kolsyran, då de har blivit lite av specialister på det området.

Uppskattar man smaksatt bordsvatten så gör Aga också populära bordsvattenaromer, men här är Aromhuset en stor konkurrens med 35-årig erfarenhet, stort utbud och trumfkortet att de varken tillsätter socker alternativt sötningsmedel i sina aromer. En riktig bubblare i smaksammanhang är Sonjo, som har ett stort sortiment av både läskessenser och bordsvattenaromer. De har många intressanta smaker på sin meny, bl a originalreceptet på Champis som de får framställa på licens av Pripps.

Vi är flera idag som investerar i egna kolsyremaskiner. Det är ett ekonomiskt, trevligt samt miljövänligt val. Ekonomiskt då man i längden sparar pengar på att bubbla sitt eget kranvatten, till och med ifall man köper dyra essenser stundtals. Underhållande för att det är en ganska festlig procedur att se hur bubblorna fyller det tidigare så stilla vattnet, och miljövänligt för att man slipper bidra till vare sig miljövådliga transporter alternativt onödigt avfall. Lägg därtill att man slipper kånka en massa flaskor samt backar och burkar fram och tillbaka till affären.

Med en egen sodastreamer har man även tillgång till kolsyrade drycker när som helst, utan att behöva sätta foten utanför dörren. Barnen anser att det är roligt och det blir lättare för alla i familjen att få i sig de 1-2 liter vätska om dagen som kroppen behöver för att må bra.

Soda Stream har idag sex annorlunda modeller i sitt utbud för kolsyremaskiner. Den billigaste heter Jet och har diskret, klassisk design i svart plast och kostar omkring 600 kronor inkl. allting. Efteråt kommer de andra modellerna: Pure, Genesis, Dynamo, Stream och slutligen Penguin som blivit omtyckt eftersom det är den enda kolsyremaskinen på marknaden som har snygga glasflaskor istället för plast.

Vilken man väljer är upp till ens budget och smak. Wassermaxx har ganska liknande produkter, så det är värt att kolla runt en aning innan man bestämmer sig. Att läsa en Soda Stream review kan vara till stor hjälp.