Köp electrocigarette istället för vanliga cigaretter

Kan man faktiskt byta elcigg mot orginella cigaretter. Det finns dem som anser att electrocigarette är lika dåligt som vanliga cigaretter. Men faktum är att så kallade e-cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigaretter med tobak.

Om du har bestämt dig för att sluta röka kan ett startpaket vara en bra investering, det finns dessutom olika smaker på cigaretten att välja på. Detta kan leda till att du lever ett hälsosammare liv.

vape

Hur länge håller en elcigg?

För att svara på den frågan måste vi titta på batteriet som din elcigg har. Om batteriet är av bra kvalitet kan du få ut cirka 1 000 bloss.

Kvalitet och utseende styr oftast priset på en el-cigarett. ego e cigarett
När man handlar e-cigaretter online möts man av otaliga erbjudanden, men tänk på batteriets kvalitet. Satsa på kvalitet, det lönar sig i längden.

Självklart finns det elcigg som är framtagna för kortare perioder. Prova gärna en el-cigg om du inte gjort det förut, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Alla kan röka electrocigarette

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Från och med nu blir alla nöjda när du feströker då du slipper drogen.

En el-cigarett stör ingen annan. E-juicerna gör att du kan uppleva många olika smaker. E-cigaretten och och vattenpiporna har mycket gemensamt, båda kan fyllas med dofter. På samma gång är du utan de farliga ingredienserna.

Köp e-juice och e-cigaretter online

Ett bra tips är att handla eciggen och ejuice Sverige godkänner online. Om man vill ha ett stort utbud ska man söka i e-butiker. Rökning befinner sig nu på en helt ny nivå. Ta dig tiden att välja den perfekt e-cigaretten just för dig.

När du väl köpt din e-cigg, se till att du förstår dig på den. När du sköter om e-cigaretten på rätt sätt får du också ut mer av e-juicen.