Koncentrat för slush med smak av Cola

Hemmagjord slush

Sorbet, fryst yoghurt och slush är något som de flesta av dagens glassmaskiner kan åstadkomma. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att göra riktigt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt populära smakkoncept Aromhuset tagit fram en ljuvligt härlig och uppfriskande arom avsedd särskilt för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i alla skilda typer av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan bäst jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i manér med vanlig Coca-Cola, om än kanske snäppet sötare. Varje flaska koncentrat innehåller 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat samt fem delar vatten.

En enorm hit bland barnen

Få saker är så goda och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika fint att nyttja i organiserad rörelse som för enskilt nyttjande. Det finns några skilda varianter på namnet, en del kallar denna isdryck för Slush Ice, andra vänder på det och säger Ice Slush, men enbart Slush är också vanligt.

Det är en dryck bestående av krossad is och denna is är nämligen smaksatt med en olika söta samt friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men också skilda frukt- och bärsmaker i likhet med glass, som jordgubbe, banan, apelsin och blåbär är omtyckt. Om man handlar en slush på ett ställe där det finns flera olika smaker att välja bland kan man vanligtvis be att få mixa skilda smaker och erhåller då även en flerfärgad slush – i synnerhet barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar underbart och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som vanligtvis serverar eller saluför slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken av en slush är livlig, på ett uppiggande sätt. Det påminner lite om läsk, men i frånvaro av kolsyra, och kallare; Det är tämligen likt saftis, men i mjukare, drickbar variant.

Gör egen slush utan slushmaskin

Man kan åstadkomma egna slush i hemmet, utan glassmaskin, utomordentligt för den slushsugne som inte vill investera i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas kontinuerligt. Vill man prova att producera en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en kopp över natten så att den är alldeles genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt till dess mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som trolleri att producera egen slush på detta sätt, men det fungerar fullständigt briljant! Så länge temperaturen på bägaren är riktigt iskall så fungerar det utmärkt.

Vill du testa att åstadkomma egen slush i hemmet, eller driver du kanske redan en verksamhet som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att testa Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att inhandla på www.allt-fraktfritt.se.

slush

Aromhuset ger smak åt Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare också med enorm framgång aromer åt kaffe, läsk, bordsvatten och vispgrädde. Flera av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har medfört enorm efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att köpa på Gert Strand AB:s fraktfria sajt allt-fraktfritt.se.