Kolsyrat vatten med söt och frisk smak av melon

Aromhuset erbjuder riktigt hälsosamma smakessenser som smakar friskt. De är enkla att dosera och kan mixas med varandra. Päron är en fruktig och söt smak som passar alla åldrar och som med fördel kan blandas med flera andra smaker ur utbudet.

kolsyrat vatten smakersodastreamersodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhuset. Aromhuset har 16 olika smaker för kolsyrat vatten, däribland Päron. Smaken är framtagen med hjälp av naturliga aromer samt smakar precis som päron bör smaka. Inget socker alternativt kemiska sötningsmedel finns tillsatt och essensen lämpar sig därför väldigt bra för samtliga som försöker hålla en nyttig livsstil men samtidigt gärna vill berika sin tillvaro med goda smaker.

Smaken av päron är söt och fruktig och blandar sig bra med andra smaker som Äpple alternativt Persika – för klassiska kombinationer, eller Banan eller Ananas – för riktigt söta drycker som bl a går hem hos barnen. Det finns 16 smaker i Aromhusets sortiment och samtliga kan blandas med varandra vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter.

Gert Strand, som har framställt alla smakerna, rekommenderar 2 ml essens åt varje liter vatten. Det är en relativt mild dosering som ändå ger mer smak än det smaksatta kolsyrade vatten man kan finna klart i affärerna. Strand tyckte själv att utbudet av smaksatt kolsyrat vatten var begränsat, mycket pga att smakstyrkan vanligtvis är mycket svag, och menar att man med Aromhusets essenser har mycket större valmöjligheter. Dessutom slipper man onödiga tillsatser vilket ligger rätt i tidens hälsotänk.

Bland de 16 annorlunda smakerna finns, förutom Päron, allt från utpräglade barnsmaker som Toffee Kola, till vuxensmaker som Absint, exotiska smaker såsom Melon samt klassiska svenska smaker som Fläderblom. Däremellan finns det bärsmaker samt fruktsmaker som inte lämnar någon besviken.

Man doserar aromerna med essensflaskans kapsyl eller med avsedd doseringspipett. Det är lätt att både dosera efter egna preferenser, och att blanda olika smaker med varandra. Strand rekommenderar också att försiktigt dosera det kolsyrade vattnet ett tag innan intag – ett dygn eller så – och att hålla vattnet i kalla temperaturer, på så vis utvecklas smaken av Päron på bästa sätt. Det går naturligtvis även bra att mäta upp precis innan intag.

Aromhusets essenser funkar lika bra att använda till sitt hemkolsyrade vatten ifall man har en egen kolsyremaskin, men det går lika fint att använda dem till köpt kolsyrat vatten. Man vinner dock på att kolsyra personligen – både ekonomiskt och ur miljösynpunkt.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, vill passa på att nämna att man nu söker fler återförsäljare för Aromhusets essenser. Just nu hittar man dem alla på www.allt-fraktfritt.com. Ström vill understryka hur rätt aromerna ligger i tiden. Vi blir mer och mer medvetna om hur kemiska tillsatser och för mycket socker påverkar vår hälsa dåligt, samtidigt vill vi inte skippa det som är gott, i synnerhet inte barnen. Aromhusets essenser är ett innovativt och välkommet alternativ till alla sötade drycker ute i handeln – man slipper kompromissa!