Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vår kropp utgörs till stor del av vatten

Att välja vatten som sin huvudsakliga dryck finns det många bra anledningar till. Den mest tydliga anledningen är självfallet den personliga hälsan. En människokropp består till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man måste fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka rent vatten likaså, oavsett hur stora mängder av allting övrigt man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

smaksatt bubbelvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten en aning kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än alldagligt, därjämte lämnar det en fräsch och frisk känsla efter sig i munnen, svalg samt mage, och passar således enastående som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man handla i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna ekonomin skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir mycket lägre och man behöver inte bidra till de tunga transporter som kör buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både slantar och natur

En kolsyremaskin behöver inte kosta särskilt mycket, man kan för skojs skull kalkylera hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och därefter avgöra hur fort man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många fantastiska smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa enastående aromer finns i 22 olika smaker som allihopa går att blanda med varandra för att skapa spännande smakfusioner. Gert Strand AB heter företaget bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med många års erfarenhet av framställning av essenser samt koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten härlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer skänker det kolsyrade vattnet rik smak, utan att vara för framträdande. De består av inget socker eller sötningsmedel och ger således ingen sötma. Smakerna är fullt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill producera sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Dosera varsamt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, cirka 2 ml per liter vatten.
3.Skruva fast alternativt klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, skilda maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Vrid eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är färdigt att drickas
6. Servera med fördel med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt behändig procedur som kräver betydligt mindre kraft än att gå mot affären, bära med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna bära med sig dem tillbaka till affären för att panta dem.

Köp Aromhusets ljuvliga bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.