Kan smaksatt kolsyrat mineralvatten göra dej fet?

Samtliga har hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att inmundiga.

Människor kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall funka korrekt, men de mesta människor anser möjligheten att dra i sej bägare eller bägare efter att bägare med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder vari vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många folk vänder sig till mer spännande drycker, som kolsyrat vatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

smakaromersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det kanske till och med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan orsaka uppsvälldhet samt viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara helt lugn samt fortsätta dricka kryddad karboniserat bubbelvatten.


Mer Info Här.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten alternativt dricka, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Därjämte kan kolsyragasen agera helt tvärtom att du känner dej mätt och belåten snabbare samt detta skulle faktiskt kunna bidra till dina ansträngningar att viktminskningen.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men medan kolsyrat mineralvatten i sig är helt ofarligt och möjligen bra för din hälsa, dricker de flesta folk ej det i sin förädla form.

Vanlig läsk har en avsevärd samt fruktansvärd mängd socker och kalorier.

Också lightläsk, med noll kalorier per dos har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns ett litet antal smaksatta drycker som är lite bättre, man måste helt enkelt själv avsyna dryckens natriumhalt samt art av sötningsmedel för att avgöra om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka autentisk och ganska kraftig viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare utav läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker innehåller lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan verka missvisande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice består av lika mycket socker som läsk.

Man gillar att en burk Coca Cola innehar kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice består av nyttiga vitaminer samt mineraler som saknas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin eller äpple, alternativt en flaska Mer, får man i sig analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma innefattar för ett bägare Oboy, innehållande av mjölk och 4 teskedar chokladpulver.

Även i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck av märket Red Bull ger dej ej bara vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu vill dricka bubbelvatten för att njuta av dess roliga, brusande konsistens kan det vara en färdigt nyttig bruk att krydda det med sockerfria aromer – som inte orsakar någon viktökning.