Kan smaksatt bubbelvatten göra dig fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att inmundiga.

Människor kräver omfattande mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska fungera adekvat, men de flesta människor anser möjligheten att dra i sig bägare eller glas efter mugg med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder vari vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

bubbelvatten smakeraqviasodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Flera människor vänder sig till mer dramatiska drycker, såsom kolsyrat vatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna tro?

Kan det antagligen till samt med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan framkalla uppsvälldhet och viktökning är helt enkelt falskt, så du man vara helt behärskad samt fortgå dricka smaksatt karboniserat bubbelvatten.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten eller läsk, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Därjämte kan kolsyragasen verka helt tvärtom att man känner dej mätt fortare samt detta skulle minsann kunna bidra till dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men när bubbelvatten i sej är totalt ofarligt och möjligen bäst för din hälsa, dricker de flesta människor inte det i sin fräscha design.

Vanlig dricka innehar en ansenlig och avskyvärd antal socker samt kalorier.

Också lightläsk, med noll kalorier per portion består av potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns ett litet antal smaksatta drycker som är en del bättre, man måste totalt enkelt själv avsyna dryckens natriumhalt och art utav sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka autentisk samt rätt så bastant viktökning.

Men visste man detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant utav läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin hemsida att deras läskedrycker innehåller lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan agera missvisande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice innehåller lika mycket socker som läsk.

Man uppskattar att en ask Coca Cola har kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice består av nyttiga vitaminer samt mineraler som fattas helt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin eller äpple, alternativt en flaska Mer, får man i sej motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma innefattar för ett glas Oboy, bestående utav mjölk och 4 teskedar chokladpulver.

Även i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater motsvarande hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck utav märket Red Bull ger dej ej blott vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu önskar inmundiga kolsyrat vatten för att njuta utav dess roliga, brusande konsistens kan det vara en klart hälsosam vana att smaksätta det med sockerfria aromer – som ej framkallar någon viktökning.