Kan man använda sig av askorbinsyra därför att bleka håret?

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men funkar det minsann att bleka på detta sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är angeläget att begripa att man ej får samma utfall som med en kemisk blekning.

c

Mildare blekning för hår som man måste vara lite försiktig med

Ifall det är så att du ofta bleker ditt hår och färgar det i olika färger så vet du att detta sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men ifall man samtidigt faktiskt känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett mycket milt sätt omarbeta på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret som helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en bra sak att göra då man vill undvika onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan minsann kännas ledsamt då håret som man nyligen har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite olika saker. Ifall man exempelvis badar i klorvatten så kan detta leda till att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett lätt och naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så massa skilda saker

Men det är inte endast håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju de facto är detsamma som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst utmärkt för immunförsvaret och det är således som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Vacker hud är något som flera drömmer om

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att därpå badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Detta kan lämna en fantastisk effekt med välmående hy som utstrålar hälsa.

Köp jämt livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran skall användas invärtes samt utvärtes, även till håret.

Man kan således askorbinsyra köpa av många olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man flertal olika användningsområden. Håret håller rätt nyans och förblir starkt och fint, ansiktet får en fullkomligt ny glans och så kan man ju göra fräscht i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att inta den, det är c vitamin. Detta är sannerligen en produkt som man behöver i varje hem. c vitamin 1000 mg.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Ifall du ser att den har blivit gulaktig så är det endast att kasta påsen eller burken och skaffa nytt. Det här är verkligen ingen kostbar produkt så du behöver inte nyttja den då den inte längre är lika aktiv som då den är färsk.