Just nu pågår en utförsäljning av tokbra hundartiklar till vrakpriser

I webbutiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är mycket låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

allt-fraktfritt har växt ur lokalerna och behöver på något sätt få mer plats. För att kunna arbeta rationellt och slippa traska ut och hämta somliga varor i containers utanför skall man sälja ut hundsortimentet.

Just nu har allt-fraktfritt ett knökfullt varulager, 4 st 40-fotscontainers och 5 st 20 fotcontainers proppfyllt. Man tvingas helt enkelt minska sitt sortiment för att kunna plocka och packa rationellt.

löplina

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Man har konkurrerat med att ha högsta möjliga kvalité och många varor har inte gått att finna på andra ställen (brahund.se är ett undantag).

Sprenger halsband och halskedjor. Halsbandens Rolls Royce är varumärket Sprenger från Tyskland. Har du zoobutik så så köp du också, det är under inköpspris på hela Sprengers sortiment.

Halsband och koppel i överfettat läder från KingHound. Varumärket KingHound är känt som “mest för pengarna”, kvalitet men billigt pris ändå. Oavsett det här jättehög kvalite, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Hundhalsband och halskedjor finns i mängder. Fantastiskt låga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Hundkoppel från Kenjan i Danmark. Kopplens Rolls Royce från danska Kenjan. Speciellt tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. 100 år eller ännu mer lär dessa koppel hålla.

Speciallinor för träning av skyddshundar. Munkorgar för svensk-skyddet där de används vid prov att hunden biter om det är allvar, hunden biter men munkorgen hindrar att figuranten blir biten.

Ett jättesortiment munkorgar. För alla möjliga raser, så långt lagret nu räcker. Lämpligt att ha hemma försåvitt hunden blir skadad och har så ont att den biter runt sig när man ska hjälpa den eller veterinären ska kolla på den.

Bitkorvar och hundleksaker. Mat och vattenskålar. Spårselar och hetsselar för skyddshundträning.

Svensktillverkade hundprodukter av superkvalitet från Dog Security. Till exempel massiva spårlinor i plast. Dessa linor fastnar icke i skogen.

Skilda sorters apporter och utrustning finns i mängder.

Det här är ett briljant tillfälle att beställa välfungerande hundartiklar billigt. Alla dessa fina hundartiklar finns på samma ställe, bara det är unikt. Ovanpå det här så är det utförssäjning av hela sortimentet, vad är oddsen för detta?

Så just nu är det läge att kolla in hundartiklar på allt-fraktfritt. Riktigt bra hundgrejor jättebilligt.