Inte en enda kalori i de smaksatta kolsyrade dryckerna

Kaloririka drycker leder till trötthet

Kalorier, kalorier, kalorier – ett huvudbry för de flesta av oss för att de är så lätta att ta in och så svåra att sedan bli av med. Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de bidrar till stora mängder kraft, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess åstadkommer sockret att blodsockret snabbt går upp och därpå ännu snabbare ner igen, vilket leder till trötthet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerläskvichy vattenmineralvatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid alternativt fritid så blir effekten ur ett större synsätt den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men alla de andra dryckerna skänker ett oerhört kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att därpå ge en riktig djupdykning. Vatten är den ultimata drycken att ta till när man vill vakna till – det ger vare sig kaloripålägg eller dåliga effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens samtliga funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den bästa drycken

Vatten kan drickas med eller utan kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kallt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt alternativt bärsmak. Allt fler väljer att handla hem en kolsyremaskin för att få tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Också arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större grad.

Smakligt kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man smaksätta sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets utbud av bordsvattenaromer består av 22 fantastiska smaker med enorm mångfald där alla kan upptäcka sina favoriter. Klassiska smaker såsom Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare såsom Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola och Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com – låga priser och ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små och stora flaskor

Flaskorna som man köper för hemmabruk innehåller 30 ml arom per flaska, vilket räcker åt 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket gör det möjligt till köp av flertal flaskor samtidigt. Olika familjemedlemmar kanske uppskattar olika smaker, eller så vill man ha att variera med. Det går också oerhört fint att sammansätta olika smaker med varandra för att skapa egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med arom så har man en klockren dos för att ge smak åt en liter kolsyrat vatten.

För näringsverksamheter, restauranger, kaféer och barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor består av 270 ml arom och mäts upp med en smart pump där en pumpning smaksätter en halv liter kolsyrat vatten.