Har du prövat electrocigarette

Kan man verkligen byta ut ut orginal cigg mot e-cigg . En del menar ju att en electrocigarette icke är till för att lära sig av med rökningen med utan snarare en annan form av rökning. Men om man jämför med vanliga cigaretter då är e-cigaretten inte farlig.

En e-cigg kommer dessutom med många olika smaker i så kallade e-liquid, de är ett bra alternativ om du vill sluta röka. Det här kan leda till att du lever ett friskare liv.

Hur länge räcker en elcigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en e-cigg räcker. 1 000 bloss på ett batteri är inte sällsynt. Men för att du ska kunna sikta mot det måste du sköta om din produkt på korrekt sätt.

e

Hur mycket e–cigg kostar beror oftast på dess kvalitet samt utseende. Då du handlar i en e cigg butik på internet då får du bra erbjudanden, fast tänk på att kolla upp vilken typ av batterier som ingår och hur startboxen är uppbyggt. Om man vill ha längre hållbarhet bör man satsa på kvalitetsprodukter.

Elcigg kan också funka kortare perioder. Det kan vara en finfin idé att pröva för att bilda sig en föreställning om hur el-cigg fungerar.

Man kan röka på en electrocigarette utan att vara vanlig tobaksrökare

E-cigaretterna möjliggör för dig att röka utan att blossa. Electrocigarette har inget nikotin, därför blir du inte beroende. Det kan vara med andra ord fritt fram att feströka utan problem.

En sak som är svår att slå är att elcigaretten inte stör andra. En el-cigarett kan avsända ut sköna dofter och smaker tack vare de speciella e-juicerna. En e-cigg kan sägas vara en tidsenlig vattenpipa, båda kan fyllas med väldoft. Här slipper man dessutom den skadliga tobaken.

Du vet antagligen att du kan handla e-juice på internet?

Ett hett förslag är att handla e-cigg och e-juice i svenska onlinebutiker. Det existerar butiker som har stora sortiment där man kan hitta de mest fantastiska smaker. Det här är något som tar rökning som idé till helt nya nivåer. Sätt dej ner i lugn och ro och hitta samtliga typer av e-cigaretter.

Handla din e-cigg, läs sedan noga genom instruktionerna. Om du sköter om e–ciggen på rätt sätt får du också ut mer av e-juicen.