Gör ditt eget, kalorifria lingonvatten

Aromhuset har nu framställt några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en sann svensk storfavorit. Aromhusets lingon kan användas varje dag, året om, utan att addera ens diet några kalorier, enbart underbar, äkta smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu lanserar en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt rike, men som å andra sidan är sällsynt i flera andra länder. Det är rött i färgen och har allmänt ömsint, sötsur arom som för tankarna till skogen. Barn älskar att plocka lingon och äta så hela ansiktet blir rött.

kolsyrat bubbelvatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvattenaromerläsk syprupkolsyrat vattenseltersvattenbordsvatten

Tillsammans med den nya lingonsmaken kommer ytterligare två övriga smaker till Aromhusets redan gedigna sortiment, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att lokalisera på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och handla en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är framtaget att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket intelligent investering som man snabbt tjäna in om man dricker stora mängder kolsyrat vatten. Det går självklart att producera egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man intet mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar runt 30 kronor och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska sammansätta två ml arom till 1 liter kolsyrat vatten och det kan dels göras med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som följer med när man handlar aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett mer hälsosamt alternativ till läsk och ifall barnen tillåts utse smaker att smaksätta sitt vatten med så tycker de i regel att det är det bästa man kan dricka. Sanningen är att smaksatt vatten är hejdlöst läckert, Aromhusets smaker smakar naturligt och ger precis tillräcklig mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man absolut lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i många år och vidareutvecklar sortiment och produkter hela tiden. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Samtliga dessa produkter är perfekta för de som håller skilda typer av dieter och önskar minimera sitt intag av kalorier och kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker då de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att undersöka Aromhusets nya goda bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och införskaffa en flaska, samtliga försändelser skickas utan fraktkostnad!