Gör billigt bordsvatten med en kolsyremaskin

Gör kolsyrat vatten hemma!

Med en kolsyremaskin bland hemmets elektriska apparater har man plötsligt möjlighet att kolsyra vatten själv, istället för att inhandla det dyrt i butik. Kolsyremaskiner kan man nyttja för att kolsyra vatten, med eller utan smak, men också för att göra egen läsk. Det är en tilltalande apparat att ha hemma, som hela familjen kan ha massor av tillfredsställelse av, inte minst barnen som anser att såväl förlopp som resultat är superkul!

kolsyrat vatten smakerkolsyrat bordsvatten essenserbordsvattenaromerläsk syprupkolsyrat vattenvichyvattenbordsvatten

Vanligt, slätt vatten omedelbart från kranen i all heder – det kan vara en riktig räddare i nöden när man är supertörstig och måste få i sig stora klunkar vatten skyndsamt och effektivt – exempelvis efter träning. Men kolsyrat vatten slår alldagligt vatten vid uppemot samtliga andra tillfällen. Bubblorna som skapas av kolsyran bidrar till en känsla av fräschör och lämpar sig såväl med mat som utan. Många tycker om att ha lite kolsyrat vatten på bordet att dricka till maten, andra vill ha ett glas bubbelvatten framför TV:n på kvällen.

Se till att kolsyra riktigt kyligt vatten

Kolsyra trivs onekligen bäst i kallt vattnet, ju varmare vätskan är, desto snabbar spricker kolsyrebubblorna. På grund av man vill bevara kolsyran så länge som möjligt så ska man hålla drickan så kylslagen som möjligt, is är bra att lägga i glasen/flaskan/tillbringaren och när det inte dricks så måste vattnet helst förvaras förslutet i kylskåpet.

Ge smak åt bubblorna med Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten är Aromhusets bordsvattenaromer ens allra bästa valmöjlighet. De skänker fyllig, men samtidigt subtil smak som inte på något sätt tar överhanden. Det finns 22 skilda smaker i Aromhusets utbud av bordsvatten och samtliga går att blanda med varandra, så kombinationerna är närapå oändliga.

Barnen tenderar att bli väldigt förtjusta i de mjuka smakerna av Banan, Persika, Jordgubbe, Smultron, Vanilj, Toffee Kola och Blåbär medan mer utvecklade smaklökar föredrar Granatäpple, Svart Vinbär och Pepparmint. Just smaken Pepparmint är en ganska ny smak och helt klart inte den första smaken man tänker på i bordsvattensammanhang. Men som en efter maten-dryck är denna smak förträfflig och måste helt klart testas! Ingenting fräschar upp en mun bättre än kolsyrat pepparmintsvatten.

Mer än enbart bordsvattenaromer

Aromhuset producerar inte bara bordsvattenaromer, utan även läskkoncentrat, för den som vill ha mer smak och lite sötma. Bordsvattenaromerna bidrar till ingen sötma åt dryckerna alls, men läskkoncentraten gör – även om de innehåller mindre än 80 % mindre socker än i annan läsk.

Man kan, om man vill, söta sitt bordsvatten med en droppe Sucralose eller två, likaså i Gert Strand AB:s (som ligger bakom Aromhuset) sortiment. Det smaksatta, kolsyrade vatten man finner i butik saknar sötma, men man är obehindrad att prova hur man vill och till och från kan lite sötma vara smakligt i det kolsyrade vattnet.

Bordsvattenaromerna går även att använda till annat, en favorit är att ha Toffee Kola i naturell yoghurt på morgonen – man får alla fördelar som kommer med den nyttiga, naturella yoghurten, plus fantastisk mjuk och len smak av Toffee Kola.

Köp dina bordsvattenaromer från sajten www.allt-fraktfritt.se, så slipper du fraktkostnader!