Ge smak åt vattnet

Det är viktigt att dricka både smakligt och nyttigt

Det är godare med smaksatt vatten än det vanliga kranvattnet. Problemet är att det smaksatta vattnet är så kostsamt i jämförelse med det släta som finns i våra kranar. Det är även tungt att släpa med sig från affären ständigt, och inte fullt så nyttigt som vårt enastående svenska kranvatten är.

smaksatt bordsvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Man står i butiken och väljer mellan att handla två liter smaksatt, kolsyrat vatten eller en läsk till veckans lite festligare tillfällen. Möjligen handlar man både och, eller så köper man läsken – för vatten finns ju faktiskt i kranen där hemma. Lösningen när det gäller det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs för skyhöga priser ute i butik är att investera i en kolsyremaskin till köket där hemma och producera sitt eget. På så sätt får man kolsyrat vatten exakt när man önskar, till en bråkdel av priset och utan att behöva dra med sig extra vikt från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att inhandla för mellan 600 kronor och åtskilliga tusen, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så tjänas de slantarna inom kort in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den ljuvliga, diskreta smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen droppas i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man personligen kolsyresätter hemma.

Utbudet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att välja bland – från söta, barnvänliga smaker såsom Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av samtliga jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, samt Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har nått stora framångar, mycket för att de kan intas av de flesta. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De består av inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som vill sköta sin kropp och hälsa.

Doseringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att ge smak åt en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed sätta smak på hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple och Äpple säljs även i stora 270 ml flaskor som lämpar sig för t ex arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flertal skilda smaker för att växla – eller blanda!

Alla aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com