Extra syrlighet med citronsmak i det kolsyrade vattnet

Title=Ordna utsökt bordsvatten på egen hand
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Gör eget bordsvatten och spara slantar

Det är smidigare än vad man kan tro att framställa bordsvatten på egen hand. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, därnäst är man redo att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som produceras hemma med det egna kranvattnet går på runt fem kronor litern, då är priset för kolsyran och bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett gratis. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor åtminstone – inte ens tio.

sodavatten

Visst kostar det en del att handla hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med hjälp av en kolsyremaskin kan man därtill producera egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer också fantastiska läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, en del är till och med fullständigt sockerfria.

Smaksätt ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Tillbaka till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har exploderat i popularitet sedan det introducerades på marknaden i början av 2000-talet. Visst kunde man hitta Vichy Nouveau med touch av citron även innan dess, men de många annorlunda, mer eller mindre exotiska, smakerna har anlänt i en rasande fart de senaste åren. Och det ÄR gott! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få avnjuta av diskreta, uppfriskande smaker utan adderad sötma, något som många av oss minsann uppskattar.

I Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer ingår 22 olika smaker

Aromhusets bordsvattenaromer innefattar 22 olika smaker. Dessa går att mixa med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Bara fantasin sätter gränserna. Barnen brukar tycka mycket om de mjuka frukt- och bärsmakerna såsom Jordgubbe, Blåbär, Banan och Ananas, samtidigt som vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple och Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig otroligt bra som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har köpt sig en kolsyremaskin, och väl valda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är 2 ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet befinner sig i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och påbörjar kolsyreprocessen. Efteråt serverar man de krispiga och välsmakande bubblorna gärna med is eftersom kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man handla i elektronikaffärer, men även i välsorterade varuhus som ICA samt COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till åtskilliga tusen men vanligtvis är de billiga helt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En hit hos barnen!

Barnen blir vanligtvis jätteglada över en kolsyremaskin och ger enkelt upp sötsliskig läsk i utbyte mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det innebär att de får vara med och göra bordsvattnet själv. En utbildande samt rolig sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21