Byt ut läsk mot smaksatt bordsvatten och bli av med kilon!

Det är lätt att ersätta läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har helt klart en annan prägel än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att dricka läsk kräver ofta denna förfriskning och nöjer sig inte med vatten som substitut – men det är verkligen lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som bidrar till bra hälsa. Det är energigivande, uppiggande, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självklart – släcker törst effektivare än någon annan förfriskning.

sodavatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, eller vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att dricka mer och mer med tanke på att törsten aldrig släcks. Den ultimata törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är gott och nyttigt

Det kolsyrade vattnet är roligare än alldagligt kranvatten, och med tanke på att kranvattnet är det mest hälsosamma vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att använda en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man så småningom in pengarna man har lagt på maskinen i relation till de slantar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man köper i affären – såsom LOKA och Ramlösa, men för en bråkdel av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter många tester så att alla de 22 smakerna ska vara komplett balanserade. Resultatet var mödan värd för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten sträcker sig från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom samt Toffee Kola till riktiga vuxensmaker såsom Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl typiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det okomplicerat att köpa flera samtidigt, risken är annars att det blir för svårt att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas bryta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och byta ut läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med denna ändring att mista kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, somliga är med ihållande livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är tuffa dieter som endast pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, extremt kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man ägnar sig åt så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller inga kalorier och därför likaså inga kolhydrater och har följaktligen ingen effekt på blodsockret.