Börja använda AROMOLJA för god doft i ditt hem.

I den här artikeln vill vi introducera hur du kan få ditt hem att bli välkomnande och extra mysigt med hjälp av aromatiska oljor. Många sätt att använda AROMOLJA, men först ska vi titta närmare på dess dofter. Massageterapeuter använder ofta ETERISKA OLJOR för att ge sina klienter en total upplevelse av massagen och ge skön avslappning. Det är ett av många sätt att utnyttja aromolja eller doftolja som den också kallas, men den kan också smaksätta drycker.

olja

Hur hittar du AROMOLJA och ETERSIKA OLJOR som du föredrar?

Det är givetvis viktigt att hitta just de oljor vars dofter faller dig på “läppen”. Här finns säkert lika många åsikter som människor som provat, exempelvis tycker en del att Mandarinolja är perfekt medan andra anser den vara alldeles för fruktig. Däremot är de flesta överens att Pepparmintsolja och Eukaluptysolja är friska och till och med ger lite kyla.

Prova ut vilka dofter som passar dig och snåla inte på att utnyttja dem. Du kan till exempel använda doftkrus där du med ljus värmer upp vatten som kan ha droppar med stjärnanisolja, eller andra dofter som får dig på gott humör. Tack vara Internet är det lätt att hitta en bra webbutik som erbjuder ett stort sortiment av olika oljor med bra kvalitet och till bra priser.

Anpassa dofterna till gällande väderlek. På vintern passar det bäst med doftkrus med ljus i så du får både ljus och en varm miljö. På sommaren kan små puffar med vatten från en vattensprayflaske med några droppar svalkande olja vara rena drömmen.

Inte bara fräscht, luktar gott också om du blandar några droppar pepparmyntolja i vatten och sprayar munnen. Skaka ordentligt så att oljan blandas med vattnet. Om du vill prova att göra halstabletter eller godis, fräsch andedräkt eller polkagrissmak så är det bara att blanda olika oljor.

Har man barn i förskoleåldern så kan ett litet tips vara att se till att ha doften rosmarin hemma. Ett gammalt beprövat knep att hålla löss borta är att gnida lite AROMOLJA bakom öronen och halsens hårkant. Löss tycker inte om samma dofter som oss, så detta är ett bra exempel då AROMOLJA gör ännu mera nytta.

Släpp fantasin fri och blanda lite olika oljor i ditt kaffe eller erat kolsyrade vatten.

Det räcker oftast med en enda droppe aromolja till 1/2 – 1 liter vatten som du sedan kolsyrar. Det här är kul och det särskilt för dig som behöver lite förändring.

Nöj dig inte med det “gamla vanliga kaffet”, ett par droppar aromolja och du kan ha en ny smak varje dag. Du får full kaffesmak samtidigt som en stark smak av tex godis. Din egen bröstkaramellsmak skapar du genom att tillsätta en droppe stjärnanisolja. Det är genom att mixa flera olika sorters aromolja du kan uppnå nya himmelska höjder. Det kostar nästan ingenting, det går jättemånga droppar i en flaska.

Att en droppe aromolja i kaffet kan vara en ren energikick är ingen tvekan. Lite pepparmintolja i kaffet eller ditt kolsyrade vatten kan ordna en krånglande mage.

Var inte alldeles för försiktig, ta ut svängarna och prova dig fram. En droppe av den oljan blandat med en droppe av en ny aromolja skapar något helt nytt. Det kostar inte mycket med AROMOLJA så det är klart att du har råd att testa. Har man familj så behöver man ju lite olika smaker så att alla får något som de gillar och det ska man tänka på då man beställer oljorna.