Billig läsk trots frånvaron av Sonjo läskkoncentrat

Att producera egen läsk är dels mindre kostsamt och dels nyttigare. Har man blott en sodastreamer eller annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat producera god läsk. Om du brukade använda Sonjo läskkoncentrat så kanske du nu är rådvill. Hur kan du skapa billig läsk med samma goda smak? Oroa dig ej! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

smaker

Gör riktigt bra läskeblask utan Sonjo läskkoncentrat som inte längre finns

Du kan ännu producera bra läsk för det går att åstadkomma hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Ifall du vill införskaffa läsk online så är detta den bästa lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del möjligtvis upplever lite nostalgi och anser att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att detta minsann ej gör någon större skillnad. Man kan ju faktiskt också smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är totalt utan socker för att få riktigt nyttig och god soda. julmust koncentrat

Vilken smak är den ultimata då man åstadkommer egen läsk?

Det finns vissa smaker som nästan alltid funkar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och dessutom bärsmaker. Detta är smaker som gör att man får läsk som absolut smakar läsk och det är viktigt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic och andra ursvenska smaker är riktigt bra.

I och med att man får så billig läsk då man köper koncentrat och blandar själv så kan man gott testa en aning skilda smaker och det speciellt när man handlar online och får bra priser. Det kan ju likaså vara så att man tycker lite annorlunda och då kan det vara bra att ha en aning annorlunda smaker hemma så att samtliga blir glada.

Nyttig dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma trots att koncentraten kan innehålla något lite socker. Många gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk består av ungefär 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man likaså dra ned på läskkonsumtionen. Barn anser likväl att det är roligt att dricka bubbeldrycken och de klagar ej på att det icke alltid är lika sött. Det blir nyttigare samt roligare att intaga läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns massor märken på läskkoncentrat men blott Aromhuset verkar ha fått ordning på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps samt att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Stundtals kan man ju välja att intaga det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att nyttja mindre av koncentratet så räcker det längre. Med andra ord så får man sannerligen stor frihet då man gör egen läsk med koncentrat och det är sannerligen en stor fördel.