Aromhuset hjälper dig smaksätta ditt vatten

Välj mellan 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångfacetterade företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer till kolsyrat vatten och sortimentet består av 22 unika smaker som går att mixa på många skilda vis. Aromhusets bordsvattenaromer är framförallt framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att tillsätta onödiga kemiska tillsatser och socker och är därför ultimata i de flesta möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller annat.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare 2 i storpack). Samtliga är de helt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland många andra.

Aromhusets bordsvattenaromer är lämpliga för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framtagna bara för personer som följer någon speciell diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu hälla I sig en ”skojig” förfriskning utan negativa effekter gällande vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man besparas allt det dåliga som kolsyrade drycker normalt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns givetvis att köpa färdigt från affären, märken som Ramlösa samt Loka säljer som aldrig tidigare! Denna gigantiska marknad av buteljerat vatten har negativa effekter på såväl miljö som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten otaliga gånger mer än kranvattnet hemma, därtill är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som drabbar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, samt det dragande av fulla och sedan tomma flaskor som människor får uthärda för att få hem sina kolsyrade drycker och sedan fullgöra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att undgå gynna denna kedja, som kan förefalla extrem bara för att man ska få tillgång till bra vatten hemma, så kan man köpa en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag oerhört effektiva och ger samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – slantar som raskt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Ytterligare valmöjligheter ifall man själv smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra exakt så mycket vatten man vill, i samma tidpunkt som man ska hälla i sig det. Man kan sätta smak på sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för tillfället och man kan bilda egna smakkombinationer efter personligt tycke. Olika familjemedlemmar måhända vill ha skilda smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man enkelt kan ha åtskilliga stycken i hemmet – som passar samtliga familjemedlemmars smaker.

För ultimata kolsyreeffekt ska det vatten man använder i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt fås ifall man tillför smak innan man placerar flaskan i kolsyremaskinen. Eftersom de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.