Aqvia läskmaskin ger de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas ledande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor samt sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett idé för kolsyrade drycker i hemmet, där man säljer allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser samt öviga tillbehör.

Aga är ett prestigefyllt företag som vill ge sina kunder det bästa på marknaden och när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man noggrann med alla detaljer. För snygg samt tidstypisk form tog man hjälp av den erkända formskaparen Eva Lilja som tidigare jobbat med giganter som IKEA och Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk anda. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man skall undfly osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, samt plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av svart, brunt, brandgul, lime eller creme, detta för att alla hem ska få tillgång till en kolsyremaskin som matchar in i den övriga inredningen.

I flera tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sej bäst, mestadels i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är oxå ganska populär. Stilmässigt vinner Aqvia lätt med sin sobra form och både vad innefattar användarvänlighet samt själva kolsyran den producerar får den alltid goda betyg.

bubbelvatten smakersodastreamersodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Kanske är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att dricka frsächt bubbelvatten framför slätt. Detta märks framför allt på hur mycket kolsyrat mineralvatten som säljs i handeln var år. För var år som går så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt eller bär i vårt bubbelvatten och mestadels innebär dessa smaker inga extra kalorier vilket också är en stor fördel idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Läsk är självklart också populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten samt smaksätta fritt med antingen bordsvattenaromer alternativt läskessenser. Man kan till samt med göra egen cider! Det finns flera företag som saluför aromer, essenser och koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Stryk Aqvia, Aromhuset, Sodastream och Sonjo – och många har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar och smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket kap, för att inte berätta hurdan rent samt rent det är! Läskkoncentrat samt bordsvattenaromer kostar lite, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är förstås lite av en investering, men även de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man handlar en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ca 60 liter vatten samt när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare samt handlar en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.