Använd elcigg för att bli rökfri

Har du rökt tobak? Då vet du att det kan vara komplicerat att sluta. Vill man bli rökfri ska man akta sig för att dra det första blosset. Med en elcigg kan det vara lättare att sluta röka.

billig

Du kan använda elcigg för att bli rökfri på ett trevligare sätt

Om du vill sluta att röka kan du få bättre förståelse för hur det går till genom att läsa tips från andra. Att ha ett brett spektra av tillvägagångssätt är alltid bäst. e cigaretter startpaket
I Sverige finns det inga elcigg med nikotin, prova därför att kombinera med nikotintuggummi om du måste.

Bara det att lyckas med att vara rökfri dag för dag utan att uppleva att något fattas rent fysiskt kan göra den stora skillnaden. Är man särskilt fäst vid handrörelser och liknande kan man använda sig av en e-cigarett. Detta kan vara vad du behöver för att lyckas.

Smarta hjälpmedel som gör skillnad

Vill du kan du också använda andra hjälpmedel än bara elcigg. Idag finns det många appar som fungerar avvärjande. Med en app kan du få ordning i kaoset. Vill man bli rökfri finns det många gratisappar som är motiverande.

Vill du få hjälp från andra före detta rökare kan du söka dig till något av de många forumen. Vill man kan man alltid ta hjälp av praktiska hjälpmedel. Ingen är den andra lik och ibland kan det vara bra att ta stöd av andra för att lyckas. På webben finns mycket gratisinfo!

Man måste vilja för att lyckas

Det är bara du som kan få dig själv att lyckas sluta röka. Om man inte är helt säker räcker det inte ens med el-cigaretter. Detta oavsett om de är med eller utan nikotin. Ett svårt beslut, men det måste tas av dig.

Det gör inte att bli rökfri om man feströker. Man kan aldrig hålla i en tobakscigarett igen. Men trots att man känner sig svag måste man försöka. För att bli rökfri tvingas man sannerligen ha bestämt sig att lägg av.