Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Viol e-vätska till e-cigg

Svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Viol lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e-juice

Den vätska man blossar i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-vätska. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Violtabletter smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Fruktsmaker, godis-smaker, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Viol halstabletter förväntas bli aktuell eftersom den har en ädel smak av Violtabletterna i små tablettaskar. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Aromer för e-vätska har vi tillverkat åt ett bolag i UK i flera år redan. Med hjälp av våra flavours med ren och god arom expanderade vår kund i UK stort.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande fabrikant av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast säljs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.