Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Fläderblommor e-juice till e-cigg

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Fläderblommor Shake N´ Vape e-vätska.se.

e-vätska

Den vätska man blossar i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-vätska. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri bas om hen så önskar.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Fläderblommor förväntas bli aktuell då den har en ädel smak av Fläderblomma. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt flavours från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Fabrikanter får gärna köpa våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

Merparten av bolagets produktion går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. De säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.