Allt-fraktfritt.se tillverkar och saluför Energy e-juice till e-ciggen

Svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Energidryck lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

gör

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Man tillverkar e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Energidryck smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-ciggen för det fungerar. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Energidryck har en smak av Energy. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt smaker från oss i åtskilliga år. Bolaget i UK expanderade kraftig med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Bolaget tillverkar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära inom Sverige.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast saluförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.