Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Karamell med mint.

Svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Smörkaramell med mint lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

vape

E-vätska eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-cigg har blivit det enkla sättet att sluta röka tobak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Gammaldags mintiga smörkarameller är hur Caramint smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat flavours från oss i flera år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så hög att livslängden är Nästan 3 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara marknadsförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.