Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Lakritsstång för e-cigaretter

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Lakritsstång.se.

e-cigg

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigaretter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-vätska. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det senaste sättet att sluta tobaksröka är med e-cigaretter. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Många går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Svart mjuk lakritsstång förväntas bli omtyckt enär den har en god smak av Lakritsstånggodis. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan utföra allt från design till personliga varumärken och smaker till kunder.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

e

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar smaker till spritdrycker, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära i Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.