Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Gräddkola till e-ciggen

Svensktillverkad FillUp e-vätska med arom av Toffee lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

shake

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobaksprodukter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att mixa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

Denna Cream Caramel FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Inom Sverige heter systemet FillUp, bekant från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

Åtskilliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Vanliga aromer på e-juice är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och konfektyr.

Cream Caramel förväntas bli aktuell då den har en ädel arom av Gräddkola och toffee, ungefär som en dumleklubba. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Renheten är så hög att livslängden är Två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken är uppskattad av vejpare.

e

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Merparten av företagets produktion går på export. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvalitén uppskattas av konsumenter. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som strösocker, är en omtyckt vara.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.