Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-juice med arom av Gräddkola med mint för e-cigaretter

Hemgjord mintkola e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobakscigaretter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Hemgjord mintkola smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

e-juice

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-cigaretter är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigg eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Mintkola smakar Gammaldags kola med mint. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt smaker från oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar smaker till candy shots, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som socker, är en omtyckt produkt.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara saluförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.