Aga Aqvia kolsyrekoncept för alla

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är framförallt i Europa på exakt detta. Som trade mark har Aga existerat i över ett sekel samt än idag ligger Aga framförallt vad innefattar både utveckling och leverans. Aga levererar gas till en lång rad koncept – allt från industritvätt till kylning, uppvärming och laboratorier. Gas är användbart på många flat och i hemmet finns det oftast representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

sodavatten

Kolsyrat vatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler försöker klara en så god hälsa som möjligt. Vi skall dricka rikligt med vatten för att hålla våra kroppar och dess funktioner i gott beskaffenhet, men standard kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra dricka en aning roligare tillsätter vi bubblor och kanske en aning smak, Ramlösa och Vichy Nouveau har aldrig sålt så bäst som nu!

Buteljerat vatten med bubblor samt smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det i själva verket bara är vatten med lite gas och smak i. Vatten har vi ju därpå bredvid gratis i våra kranar! Dessutom är svenskt kranvatten enormt fräscht och nyttigt, till samt med i jämförelse med flaskvatten från «naturliga källor».

För att undfly bära tunga flaskor vatten från affären kan man tillsätta bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en effektiv samt smakfull kolsyremaskin som både tittar på attraherande ut i köket samt skänker ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka ja inte blott kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor samt smaker som man kan begagna som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns ett par annorlunda modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra annorlunda kulörer för att var hem skall få en kolsyremaskin som passar in tillsammans med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man skall slippa fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att bevaka på både diskbänk och bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har en aning annan färgsättning. Alla tillbehör till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte blott snällt mot plånboken och ryggen, utan innebära oxå ett ganska stort art för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar del av alla koldioxidutsläpp och räknar man dessutom in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Aga Aqvia kan man tillverka både bubbelvatten, kryddad, kolsyrat vatten samt dricka med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat vatten samt håller att köpa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat och cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna samt andra sorter är goda att ha i sitt kolsyrade vatten. Vill man hava kalorifri krydda så kan man iaktta Aromhusets urval som innehåller 20 annorlunda smaker.

Aga Aqvia är inte bara snygg, miljövänlig och bestämd, utan också enormt enkel att använda. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en mängd härliga bubblor i sitt kranvatten!